Poetry & Storytelling Festival 2020

Januari 2019 organiseerde Stadsschouwburg de Harmonie in samenwerking met Tim Honnef de eerste editie van het Poetry & Storytelling Festival. Een nieuw evenement dat geheel in het teken stond van nieuw werk. Aanstormend talent en gevestigde namen droegen tijdens dit festival elk vijftien minuten vers materiaal voor.

Het was de bedoeling dat in de lente van 2020 de tweede editie van het festival in de Harmonie plaats zou vinden. Helaas is het door de huidige omstandigheden niet mogelijk om jullie naar ons festival te laten komen.

En daarom brengen we het Poetry & Storytelling Festival naar u!

Op zaterdag 6 juni 2020 om 19:00u zal, via alle kanalen van de Harmonie, het Poetry & Storytelling Festival 2020 plaatsvinden! Tijdens dit event zullen een aantal van de beste nieuwe en gevestigde nationale en internationale schrijvers, dichters, storytellers en singer-songwriters vanuit hun huis, tuin of vanachter hun keukentafel hun werk aan jullie voordragen.

                                                         Met optredens van o.a.:

De presentatie is, live vanuit de Drukkerij van der Eems zaal in de Harmonie, in handen van Tim Honnef.

Het Poetry & Storytelling Festival 2020 is te bekijken op de website en social media kanalen van Stadsschouwburg de Harmonie. De toegang is gratis.
Garderobe en drank is (mits uw een kapstok en gevulde koelkast heeft) inbegrepen.